Apple iPhone Xs 64GB Space Gray

0
NTA-000082
2 év garanciaRaktáron 0 db
 • A kijelző mérete 5.8"
 • Termék állapota Akár az új
 • Kapacitás 64GB
 • Szín Szürke-fekete

  Osztályok és besorolás

  Termékeink műszaki állapota 100%-os.Forgalmazásba került termékeinre teljesértékű jótállás vonatkozik.  A Refurbished Laptopokat speciális terhelésteszteknek vetjük alá, ezen eredmények alapján az alábbi csoportba osztjuk termékeinket:


  NB

  új akkumulátor (** 12 hónap teljesítményre vonatkozó jótállás)

  VD

  70-több perc. (*90 nap teljesítményre vonatkozó jótállás) (internet, MS Office, általános használat)

  DB

  30-70 perc. (*60 nap teljesítményre vonatkozó jótállás) (internet, MS Office, általános használat)

  SB

  15 -30 perc. (*30nap teljesítményre vonatkozó jótállás) (internet, MS Office, általános használat)

  BB

  (az akkumulátor rossz/működésképtelen)  Refurbished laptopok besorolása szépséghibák alapján:


   PREMIUM Class

  A legnépszerűbb osztály, a jó megjelenés garantált. A terméken nincsenek szépséghibák, vagy csak aprók, szabad szemmel alig láthatóak (pici karcolás a műanyagon, ...). Néhány hetes használatnak megfelelő állapot. A kijelző 100%-os állapotban van, a termék olyan, mintha új volna.

   STANDARD Class

  A kijelző és a hardver 100%-os műszaki állapotban van, de a laptopon a tartósabb használat finom jelei láthatók, például egy apró karcolás a műanyagon – a legtöbb esetben szabad szemmel alig lehet észrevenni.

   ECONOMY+ Class

  Kiváló állapot, mint a Standard osztály esetében. A felületen lévő szépséghibák alaposabb vizsgálat után észrevehetőek, és a kijelzőn is lehetnek kisebb hibák (foltok vagy karcolások), de ezeket a szokásos használat közben alig lehet észrevenni. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatt levő „Válasszon a galériából” gombra kattintva, ahol a termék közvetlenül megrendelhető.

   ECONOMY Class

  Az Economy kategóriájú laptopok esetében látható szépséghibák találhatók a műanyagon vagy a kijelzőn. A hibák azonban nincsenek befolyással a termék műszaki állapotára, a készülék 100%-osan működőképes. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatt levő „Válasszon a galériából” gombra kattintva, ahol a termék közvetlenül megrendelhető.  Refurbished monitorok besorolása szépséghibák alapján:


   PREMIUM Class

  A kijelző 100%-os állapotban van, a használat jelei csak a műanyag részeken láthatók.

   STANDARD Class

  A Standard osztályú monitor kijelzőjén minimális szépséghibák találhatók, szokásos használat mellett alig észrevehetők (hibás pixel, karcolások). A műanyag részeken megengedettek a használat jelei.

   ECONOMY Class

  Az Economy osztályú monitor kijelzőjén jobban látható szépséghibák találhatók (nagyobb karcolás, több hibás pixel, nagyobb folt, ...). A műanyag részeken fölfedezhetők a használat jelei (karcolások és rések). Ezek a hibák azonban nem akadályozzák a munkát, és a monitor teljes mértékben használható.

   LIQUIDATION Class

  A Liquidation osztályú monitoron jelentős károsodások lehetnek a kijelzőn és a műanyag részeken (pixelcsíkok, mélyebb karcolások és hasonlók). Ezeknek a monitoroknak a használata kevésbé exponált helyeken javasolt, például szerverhelyiségekben. Előnyük a nagy árengedmény. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva. Itt a termék azonnal meg is rendelhető.  Refurbished All in One rendszerek besorolása szépséghibák alapján:


   PREMIUM Class

  A kijelző 100%-os állapotban van, a készüléken csupán kisebb szépséghibák fordulnak elő.

   STANDARD Class

  A készülék látószögében minimális hibák észlelhetők, amelyek azonban nem akadályozzák a munkát. Nagyobb szépséghibák csak a készülék oldalán vagy a hátsó részen megengedettek.

   ECONOMY Class

  Kisebb szépséghibák találhatók a kijelzőn, ezek azonban nem akadályozzák a munkát. Láthatóbb szépséghibák a készülék oldalán vagy a hátsó részen találhatók.

   LIQUIDATION Class

  Nagyobb szépséghibák találhatók a kijelzőn, ezek azonban nem akadályozzák a munkát. Ebben a kategóriában a műanyag részek károsodása nagyobb lehet (repedezett, letört). Az osztályba tartozó készülékek előnye a jelentős árengedmény. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva. Itt a termék azonnal meg is rendelhető.  Refurbished asztali számítógépek besorolása szépséghibák alapján:


   PREMIUM Class

  A legnépszerűbb osztály, a jó megjelenés garantált. A terméknek nincsenek szépséghibái, vagy ezek csak minimálisak, szabad szemmel alig láthatóak (apró karcolás a műanyagon, ...). A készülék néhány hetes használatnak megfelelő állapotban van.

   ECONOMY Class

  A számítógépen észrevehető szépséghibák vannak a műanyag, valamint a fém alkatrészeken. A számítógép természetesen 100%-ban működőképes, a szépséghibák nem befolyásolják a műszaki állapotot. A termékről részletes felvételek találhatók a galériában, amelyek előhívhatók az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva, ahol a termék közvetlenül megrendelhető.

  Refurbished nyomtátok besorolása szépséghibák alapján:


   PREMIUM Class

  A legnépszerűbb osztály, a termék jó megjelenése garantált. Szabad szemmel alig látható szépséghibák találhatók rajta (kisebb karcolás a műanyag részeken, ...). Néhány hetes használatnak megfelelő állapot.

   ECONOMY Class

  A nyomtatónak láthatóbb szépséghibái vannak a műanyag, valamint a fém alkatrészeken. Természetesen 100%-ban működőképes, a szépséghibák nem befolyásolják a műszaki állapotot. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva. Itt a termék azonnal meg is rendelhető.

  Refurbished mobiltelefonok besorolása szépséghibák alapján:


   PREMIUM Class

  A legnépszerűbb osztály, a jó megjelenés garantált. A terméken nincsenek szépséghibák, vagy csak minimálisak, szabad szemmel alig láthatók (apró karcolás a műanyagon, ...). Néhány hetes használatnak megfelelő állapot. A kijelző 100%-os állapotban van, a termék olyan, mint az új.

   STANDARD Class

  A készülék 100%-os műszaki állapotban van, de a korábbi használatnak lehetnek rajta nyomai, például egy apró karcolás. A legtöbb esetben ezek szabad szemmel alig láthatók.

   ECONOMY+ Class

  Jó állapotban levő készülék, szinte olyan, mint a Standard osztály. A felületen lévő szépséghibák némileg láthatók, és a kijelzőn is lehetnek kisebb hibák (foltok vagy karcolások). A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva. Itt a termék azonnal meg is rendelhető.

   ECONOMY Class

  Az Economy készülékek felületén vagy a kijelzőn kisebb-nagyobb szépséghibák találhatók. Ezek a hibák azonban nincsenek befolyással a termék műszaki állapotára, ezért a készülék 100%-ban működőképes. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva. Itt a termék azonnal meg is rendelhető.  Reklamációs feltételek


  A jótállás a berendezés anyagi vagy műszaki hibáira terjed ki, amelyek a gyártás közben keletkezhettek.

  • A garancia nem vonatkozik a termék hibáira, melyek helytelen kezeléssel vagy nem megfelelő használattal keletkeztek (különösen a termék műanyag részeinek a meghibásodása, a kijelzőn lévő karcolások melyek a helytelen tisztítással keletkeztek, ütéssel keletkezett károsodásra...), helytelen használattal vagy javítással, melyek a használati utasítással ellentétben letetek végrehajtva vagy az elektrosztatikus kisülésel való károsodásra.
  • A garancia nem vonatkozik a berendezés meghibásodásaira, melyek hibás szoftver használatával keletkeztek.
  • Az eladó nem vállal felelősséget a termék felvételi adathordozóján tárolt adatok elvesztéséért, károsodásáért vagy a velük történő visszaélésekért. A termék javítása előtt a vásárló kötelessége biztosítani a szükséges adatok biztonsági mentését és megakadályozni a lehetséges visszaéléseket.
  • Az eladó nem garantálja a megvásárolt bővítőelemek teljes kompatibilitását, ha azok más eladótól az eladó jóváhagyása nélkül lettek beszerezve.
  • A garancia nem terjed ki a természeti katasztrófákkal, erőszakos használattal, időjárási viszonyokkal vagy rendkívüli körülmények közti használattal történő károkra.
  • A garancia az eladó által nem felhatalmazott személy jogosulatlan beavatkozása esetén megszűnik.
  • A garancia akkor sem marad érvényben, ha a vevő a figyelmeztetések ellenére súlyosan megsérti a használati útmutatóban leírt működési és felhasználási irányelveket.
  • A laptopok esetében a garancia nem vonatkozik az akkumulátorra.

  Reklamációs (panasztételi) eljárás


  A reklamációs eljárás a Szlovák Köztársaság következő törvényei és elrendelései szerint íródott:
  a Polgári Törvénykönyv 40/1964 számú törvényének móodosított formájában
   a fogyasztóvédelmi törvény 634/1992 számú törvényének módosított formájában

  • A vásárló köteles a termék ellenőrzését azonnali hatállyal végrehajtani a kiszállítás után. Az ellenőrzést úgy kell végrehajtani, hogy minden meghibásodást észleljen, melyet egy átlagos szakmai áttekintésnél észlelni lehet.
  • A vásárló köteles minden ilyen meghibásodást azonnal jelenteni az eladónak. A később jelentkezett meghibásodásokat kénytelen jelenteni akkor, amikor azokra rátalált ellenőrzés közben.
  • A vásárló köteles a reklamáció eljárását írásban, telefonon vagy személyesen az eladó székhelyén indítani. Szükséges jelenteni a hibás termék típusát és a lehető részletesebben a hiba jellegét leírni, továbbá feltüntetni a vásárló adatait (név, telefonszám), vagy az eladó által értesítendő személy adatait.
  • A vásárló a termék reklamációja esetén kötelező felmutatni a reklamáció jogosultságát a vásárlás igazolásával (számla, készpénz-átvételi elismervény vagy szállítólevél). Ha a vásárló a fenti dokumentumok egyikét sem mutatja fel, a javításra nem vonatkozik a garancia.
  • Ha a vásárló olyan hibát jelent, amelyre a garancia nem vonatkozik (pl. a reklamációs feltételek be nem teljesülése, a hiba rossz bejelentése, a jótállás lejárta után való bejelentés stb.), az eladó kérheti a javítás közben keletkezett kiadások összegének teljes megtérítését. A javitás ára ebben az esetben a javitási központ aktuális árai szerint kerülnek kiszámításra.

  1